ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυο δημοσιογράφοι που ξέχασαν τι σημαίνει ξένος παράγοντας!

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2012, 17:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δυο δημοσιογράφοι που ξέχασαν τι σημαίνει ξένος παράγοντας!
Facebook Twitter Whatsapp
Υπάρχουν δυο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την υπόθεση σχετικά με τον σχεδιασμό της «δολοφονίας Καραμανλή»!
Υπάρχουν δυο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την υπόθεση σχετικά με τον σχεδιασμό της «δολοφονίας Καραμανλή»! Ο ένας μάλιστα από το βήμα του δελτίου ειδήσεων στο οποίο συμμετέχει είπε ότι: «Ας ασχοληθούμε τώρα με τα σοβαρά και όχι αυτές τις ανοησίες περί δολοφονίας του Καραμανλή

Και το περίεργο είναι ότι στο συγκεκριμένο δελτίο δεν υπήρξε ρεπορτάζ αλλά ούτε σχετική αναφορά. Ο δημοσιογράφος το σχολίασε έτσι στα… ξεκούδουνα!

Ο άλλος αποφεύγει, στη εφημερίδα την οποία διευθύνει, να δώσει χώρο στο θέμα και όταν γίνεται μονόστηλη αναφορά, γίνεται με ειρωνικό τρόπο.

Δεν μπορώ, ειλικρινά, να κατανοήσω αυτή την επιμονή τους. Φυσικά δεν υποστηρίζω ότι είναι τα πράγματα ακριβώς όπως περιγράφονται και πολύ περισσότερο δεν είμαι οπαδός των συνομωσιών. Αλλά θέμα υπάρχει.

Γιατί ο ξένος παράγοντας ανέκαθεν έκανε κουμάντα στην Ελλάδα. Παρεμβάσεις στην πολιτική σκηνή, χούντες, νοθεία σε εκλογικές αναμετρήσεις, εξορίες αριστερών και άλλα παρόμοια δεν είναι έργα μόνο ντόπιων παραγόντων. Είναι σε συνεργασία με τον ξένο παράγοντα. Είναι λυπηρό να το έχουν ξεχάσει αυτό οι δύο συνάδελφοι. Εκτός αν υπάρχει λόγος…


Άρτεμις Παραδείσου

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr