ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σχέδιο διαφυγής Παπούλια- Παπαδήμου, ενώ… μετακομίζουν οι πάπιες από τον Εθνικό Κήπο!

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2012, 14:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σχέδιο διαφυγής Παπούλια- Παπαδήμου, ενώ… μετακομίζουν οι πάπιες από  τον Εθνικό Κήπο!
Facebook Twitter Whatsapp
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό τον φόβο των επεισοδίων στην παρέλαση, η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει και σχέδιο… διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου! Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ευσταθούν- καλό είναι τάχιστα να διαψευστούν.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό τον φόβο των επεισοδίων στην παρέλαση, η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει και σχέδιο… διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου! Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ευσταθούν- καλό είναι τάχιστα να διαψευστούν. Δεν φτάνει που η παρέλαση θα γίνει με μέτρα «τάξης» που θα θυμίζουν την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, δεν φτάνει που οι άνδρες των ΜΑΤ θα είναι ισάριθμοι (περίπου) των μαθητών που θα παρελάσουν; Χρειάζεται μέχρι και σχέδιο διαφυγής των επισήμων; Αλήθεια, στον Εθνικό Κήπο, οι πάπιες θα μείνουν στη λίμνη τους ή θα μετοικήσουν για λίγες μέρες στο Αττικό Πάρκο; Ας μας κάνουν τη χάρη και οι διάφοροι χαβαλέδες- οι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τους μπαχαλάκηδες.

Αν είναι όντως τόσο αγανακτισμένοι- λόγοι υπάρχουν είναι η αλήθεια, ας διαδηλώσουν, όπως διαδηλώνουν οι άνθρωποι του μόχθου. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, μικροί και μεγάλοι. Ας μας κάνουν τη χάρη και οι κρατούντες. Σήκωσαν τόσο ψηλά το θέμα, λες και ήθελαν να προκαλέσουν τα επεισόδια. Καλό θα ήταν, τα σχολεία να μπορούσαν να πούνε ότι δεν θα συμμετάσχουν. Θα λυνόταν ο γόρδιος δεσμός. Οι παρελάσεις, έχουν ακόμη κάποιο συμβολισμό- όχι μόνον για τους υπερπατριώτες και τους πατριδοκάπηλους.

Ενδεχομένως οφείλουμε να μιλήσουμε για τη σκοπιμότητα τέλεσής των. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Προσώρας, ας κοιτάξουμε μην και (ξανα)γίνουμε ως χώρα ρεζίλια των σκυλιών… ΑΣΚ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr