ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Λούκα κερνάει, ο ΣΥΡΙΖΑ πίνει

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2012, 17:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Λούκα κερνάει, ο ΣΥΡΙΖΑ πίνει
Facebook Twitter Whatsapp
Κάλεσμα σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Αττικής με την Κοινωνική Συμφωνία αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής απευθύνει για σήμερα στις 7.30 το απόγευμα η Λούκα Κατσέλη.
Κάλεσμα σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Αττικής με την Κοινωνική Συμφωνία αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής απευθύνει για σήμερα στις 7.30 το απόγευμα η Λούκα Κατσέλη. Τον γύρο ωστόσο των δημοσιογραφικών γραφείων κάνει τις τελευταίες ώρες το σενάριο ότι Λούκα και Χάρης συμφώνησαν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και αυτό θα ανακοινωθεί σήμερα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από στελέχη της Κοινωνικής Συμφωνίας, τα οποία στέκονται στις χθεσινές δηλώσεις της προέδρου της Λούκας Κατσέλη, να καταβληθεί προσπάθεια για συνεργασία με την προοδευτική κεντροαριστερά.

Βέβαια δεν μπορούμε να πάρουμε και όρκο, αν και αμφιβάλλουμε για το ενδεχόμενο η κυρία Λούκα Κατσέλη να κάνει την έκπληξη απόψε το βράδυ και να ανακοινώσει με τη συντροφιά του κρασιού την από κοινού κάθοδο στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ...Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις