ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Προξενητής» ο Μεϊμαράκης στο... φλερτ Σαμαρά - Ντόρας

Δημοσίευση 11 Μαΐου 2012, 07:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Προξενητής» ο Μεϊμαράκης στο... φλερτ Σαμαρά - Ντόρας
Facebook Twitter Whatsapp
Tην ώρα που φουντώνουν διαρκώς τα σενάρια για επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ με τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά να έχει απευθύνει πρόσκληση για συσπείρωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς, το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται να έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Tην ώρα που φουντώνουν διαρκώς τα σενάρια για επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ με τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά να έχει απευθύνει πρόσκληση για συσπείρωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς, το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται να έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Μεϊμαράκης, πρόκειται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός της ημέρας με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», προκειμένου να της μεταφέρει και επισήμως την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, για επιστροφή στη Συγγρού.

Ωστόσο, η Ντόρα, η οποία θα βρίσκεται στα Χανιά μέχρι και την Κυριακή, δεν δείχνει διατεθειμένη να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Συγγρού και μοιάζει να «φλερτάρει» περισσότερο με την «Δράση» του Στέφανου Μάνου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις