ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να βγάλει τους κλέφτες στην φόρα!

Δημοσίευση 11 Μαΐου 2012, 13:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να βγάλει τους κλέφτες στην φόρα!
Facebook Twitter Whatsapp
Επανήλθε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης στο γνωστό και αγαπημένο του μότο «φέρτε πίσω τα κλεμμένα»!
Επανήλθε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης στο γνωστό και αγαπημένο του μότο «φέρτε πίσω τα κλεμμένα»!
Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Αλλά με μια ειδοποιό διαφορά. Πρέπει να πούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν υποχρέωση να φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Η άποψή μου είναι ότι έφτασε η ώρα να πούμε με το όνομα τους  όλους εκείνους που έκαναν την ζημιά στην χώρα και κατάντησαν επαίτη τον ελληνικό λαό.

Θεωρώ δε ότι ο έμπειρος συνάδελφος θα έχει την ίδια άποψη. Δηλαδή έφτασε η ώρα να μιλήσουμε για τις λίγες εκείνες οικογένειες που δεν αφήνουν να «πέσει» τίποτα κάτω και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε δικό τους μαγαζί. Θα πρέπει να μιλήσουμε για εκείνα τα εκδοτικά συμφέροντα που τρέφονται και συντηρούνται με το χρήμα των ελλήνων φορολογουμένων.
Ακόμα είναι χρέος μας να πούμε για όλους αυτούς που αρνούνται να πληρώσουν φόρους και φοροδιαφεύγουν συστηματικά.

Όποιοι και να είναι πρέπει επιτέλους να βγουν όλα στη φόρα. Σε αυτή την… εικόνα είναι φυσικά και κάποιοι πολιτικοί. Και αυτοί στην φόρα. Όχι όμως να λέμε για κλεμμένα και από την άλλη να τους βάζουμε όλους μέσα σε ένα τσουβάλι.  
Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος Παπαδάκης τα ξέρει καλά όλα αυτά και μάλιστα με ονοματεπώνυμο. Και εν τέλει είναι από τους λίγους  που μπορεί να τα πει. Όλα στην φόρα Γιώργο!


Τ.Χ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις