ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!

Δημοσίευση 13 Μαΐου 2012, 17:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!
Facebook Twitter Whatsapp
«Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!». Με τη φράση αυτή ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος σχολιάσε στο twitter τη δήλωσή του ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ότι οι δυνάμεις της παράταξης που έχουν σημείο αναφοράς τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο, αθροιστικά αγγίζουν σχεδόν το 40% αλλά για διάφορους λόγους το ποσοστό φτάνει τελικά μόλις το 19%».
«Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!». Με τη φράση αυτή ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος σχολιάσε στο twitter τη δήλωσή του ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ότι οι δυνάμεις της παράταξης που έχουν σημείο αναφοράς τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο, αθροιστικά αγγίζουν σχεδόν το 40% αλλά για διάφορους λόγους το ποσοστό φτάνει τελικά μόλις το 19%». Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος με συνέντευξή του επισήμανε πως «οι πολυδιασπάσεις δεν ωφελούν, διότι πολώνουν, δεν συνθέτουν, απομονώνουν ιδέες και πολιτικές και ακυρώνουν σωστές πρωτοβουλίες, δημιουργώντας αδιέξοδα στην παράταξη αλλά και στη χώρα».

Και πρόσθεσε πως «όλοι οφείλουμε να κάνουμε μια ειλικρινή, όχι πλασματική, ουσιαστική, συντονισμένη και καλά προετοιμασμένη προσπάθεια ανασύνταξης, επανασυσπείρωσης και επανένωσης όλων των δυνάμεων και όλων των προσώπων εκείνων, που ιδεολογικά και πολιτικά χωρούν και μπορούν να εκφραστούν σε ένα ευρύτερο κεντροδεξιό πυλώνα. Και για να χρησιμοποιήσω μια χαρακτηριστική χιουμοριστική φράση των ημερών «όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις