ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυβέρνηση χωρίς… ΔΟΛ δεν γίνεται!

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2012, 10:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κυβέρνηση χωρίς… ΔΟΛ δεν γίνεται!
Facebook Twitter Whatsapp
Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, κόρη του αείμνηστου διευθυντή των ΝΕΩΝ Λέοντα Καραπαναγιώτη, είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού, επιβεβαιώνοντας τη… ρήση ότι κυβέρνηση χωρίς ΔΟΛ- έστω και με την ευρεία έννοια, δεν γίνεται. Ούτε καν υπηρεσιακή.
Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, κόρη του αείμνηστου διευθυντή των ΝΕΩΝ Λέοντα Καραπαναγιώτη, είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού, επιβεβαιώνοντας τη… ρήση ότι κυβέρνηση χωρίς ΔΟΛ- έστω και με την ευρεία έννοια, δεν γίνεται. Ούτε καν υπηρεσιακή. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η κυρία Καραπαναγιώτη, έχει ιδιαίτερη σχέση με τον πολιτισμό.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, παραγωγός ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών ως διευθύντρια της εταιρείας Lynx, έχει συνεργαστεί ως φωτογράφος με πολλούς εκδοτικούς οίκους.

Περί συνάφειας με το αντικείμενο και ικανοτήτων, ουδείς λόγος.

Ταυτοχρόνως, μεγάλωσε μέσα στην πολιτική εξ απαλών ονύχων, ενώ το 2009 τοποθετήθηκε σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και ορκίστηκε βουλευτής αντικαθιστώντας την παραιτηθείσα Μάγια Τσόκλη. Με τον Κάρολο Παπούλια- λέγεται, διατηρεί οικογενειακή σχέση.

Ωστόσο ορισμένοι, διακρίνουν πίσω από την τοποθέτησή της, την επιρροή που ασκεί στο πολιτικό σύστημα- διαχρονικά, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ κ. Σταύρος Ψυχάρης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις