ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μάνος έγινε Μαντάς και ψάχνει τον... Γκόρτσο

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2012, 17:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Μάνος έγινε Μαντάς και ψάχνει τον... Γκόρτσο
Facebook Twitter Whatsapp
Μα πόσες κωλοτούμπες τελικά μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος και μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Το φωτεινό παράδειγμα είναι ο κ. Στέφανος Μάνος ο οποίος σήμερα είναι... εν δράσει, ομολογουμένως.
Μα πόσες κωλοτούμπες τελικά μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος και μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Το φωτεινό παράδειγμα είναι ο κ. Στέφανος Μάνος ο οποίος σήμερα είναι... εν δράσει, ομολογουμένως. Μόλις σε λίγες ώρες μονάχα πρότεινε κοινή κάθοδο Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατικής Συμμαχίας και Δράσης στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Μετά είπε «όχι» στη ΝΔ και τώρα κελαηδάει στο Twitter ότι «η τελευταία φήμη με φέρνει να διαπραγματεύομαι με το ΠΑΣΟΚ. Μπούρδες!».

«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο», λέει ο σοφός λαός και ok μπορεί να είναι υπερβολή αλλά λέει επίσης ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και... φωτιά». Ε, κύριε Μάνο μας;

Anyway, όμως ας μην βιαζόμεθα τα πράγματα είναι απλά: Ο Στέφανος Μάνος μάλλον λέει όχι στις κατά μόνας συνεργασίες και «ναι» στη συνεργασία - συγκρότημα με τέσσερα μέλη για ένα σουξέ της εποχής.

Τώρα εμείς για όνομα προτείνουμε να πάρουμε τα αρχικά ΜΑ (από το Μάνος) και το ΝΤ( από τη Ντόρα) και να ονομαστεί η κίνηση ΜΑΝΤΑΣ, έτσι για να λέμε και αλήθειες, έστω και αν λείπει το αντίπαλο δέος (του Μαντά) ο Γκόρτσος...  ΑΘ. Παπ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις