ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αυτή Χρύσανθε, μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2012, 13:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αυτή Χρύσανθε, μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις
Facebook Twitter Whatsapp
Η ατάκα του Μεμά (Γιάννης Βογιατζής) προς τον Φώτη (Φαίδων Γεωργίτσης), στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», έχει μείνει ιστορική, αφού είναι διαχρονικά επίκαιρη.
Η ατάκα του Μεμά (Γιάννης Βογιατζής) προς τον Φώτη (Φαίδων Γεωργίτσης), στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», έχει μείνει ιστορική, αφού είναι διαχρονικά επίκαιρη. Για παράδειγμα, τώρα που επιστρέφει στη ΝΔ η Ντόρα και θα καταλάβει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κάποιος πρέπει να θυσιαστεί.

Μια πιθανότητα είναι να μην συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αεροπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου, με την υπόσχεση να αξιοποιηθεί στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης.

Αν αυτό δεν επιτευχθεί, στη Συγγρού θεωρούν βέβαιο ότι «Ιφιγένεια» θα είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Χαριτολογώντας λοιπόν, λέγεται στη Συγγρού η ατάκα του Μεμά: Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις… Βεβαίως στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, το ρόλο της μοιραίας γυναίκας για την οποία ο πολλά βαρύς Φώτης θα ξύριζε το μουστάκι του, τον έπαιζε η Ζωή Λάσκαρη και στην παρούσα φάση τον παίζει η Ντόρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις