ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Την μεγάλη είδηση για τον ΣΥΡΙΖΑ «έβγαλε» ο Παπαδάκης!

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2012, 10:13 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Την μεγάλη είδηση για τον ΣΥΡΙΖΑ «έβγαλε» ο Παπαδάκης!
Facebook Twitter Whatsapp
Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, και μετά τις επίμονες ερωτήσεις του γερόλυκου της δημοσιογραφίας, ο κ. Δραγασάκης παραδέχθηκε ότι: Εμείς μιλάμε για την πολιτική καταγγελία του μνημονίου, σε ότι αφορά το νομικό μέρος του πράγματος θα το δούμε αν και έχουμε ήδη διατυπώσει τι προτάσεις μας.
Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, και μετά τις επίμονες ερωτήσεις του γερόλυκου της δημοσιογραφίας, ο κ. Δραγασάκης παραδέχθηκε ότι: Εμείς μιλάμε για την πολιτική καταγγελία του μνημονίου, σε ότι αφορά το νομικό μέρος του πράγματος θα το δούμε αν και έχουμε ήδη διατυπώσει τι προτάσεις μας. Αρχικά θα καταργήσουμε ότι είναι δυνατόν μόνοι μας, δεύτερον θα διαπραγματευτούμε όσα είναι δυνατόν με τους Ευρωπαίους και τρίτον πιστεύουμε ότι ουδείς έχει συμφέρον να βγάλει την χώρα από το ευρώ!

Συμπέρασμα: Το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Εσπερία άλλαξε τα δεδομένα. Ο πολιτικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πασίδηλο ότι έχει πλέον αντιληφθεί ότι με το μότο «καταγγέλλουμε το μνημόνιο» ή ακόμα με το «στις 18 Ιουνίου δεν υπάρχει μνημόνιο» δεν περπατάει το πράγμα.

Αλλαγή πλεύσης λοιπόν… να δούμε πόσα ακόμα θα διαφοροποιηθούν μέχρι τις εκλογές.


Τ.Χ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις