ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένα γράμμα στον φίλο μου Βασίλη!

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2012, 11:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ένα γράμμα στον φίλο μου Βασίλη!
Facebook Twitter Whatsapp
Αγαπητέ Βασίλη,
Διάβασα την απάντηση σου σχετικά με το θέμα της «ανεξαρτησίας της Κρήτης». Φυσικά έχω ακούσει και όσα είπες από το σχετικό βίντεο.
Αγαπητέ Βασίλη,
Διάβασα την απάντηση σου σχετικά με το θέμα της «ανεξαρτησίας της Κρήτης». Φυσικά έχω ακούσει και όσα είπες από το σχετικό βίντεο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδεχόμενο κάποιες σκοτεινές δυνάμεις, ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των Ενωμένων Πολιτειών της Αμερικής ή ακόμα στελέχη του Foreign Office να θέλουν να σταματήσουν την ανοδική σου πορεία.

Όλα αυτά είναι κατανοητά. Αλλά Βασίλη δεν είμαστε εμείς που υπηρετούμε τέτοιου είδους σκοπούς. Και δεν το λέω με παράπονο για όσα έγραψες- και εν μέρει αφορούσαν και την δική μας ανάρτηση- αλλά γιατί δεν μας έχουν πλησιάσει ούτε παράγοντες της γνωστής Πρεσβείας αλλά ούτε στελέχη κάποιων άλλων μυστικών υπηρεσιών. Άλλωστε ούτε μας γουστάρουν ούτε εμείς αυτούς αποδεδειγμένα…

Τέλος πάντων φίλοι είμαστε και φίλοι θα μείνουμε αλλά επειδή όλοι γνωριζόμαστε καλό θα είναι να προσέχουμε ποιον και γιατί ενοχοποιούμε για τις δικές μας αστοχίες. Ισχύει για όλους μας αυτό!

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!


Τ.Χ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις