ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Και η ΝΔ δεν θέλει τον «ύπαρχο» του «Τιτανικού»!

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2012, 12:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Και η ΝΔ δεν θέλει τον «ύπαρχο» του «Τιτανικού»!
Facebook Twitter Whatsapp
Κανένας πλέον στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να ακούσει για τους «κηπουρούς» και κάθε είδους τσιράκι που είχε μαζέψει δίπλα του ο Γιώργος Παπανδρέου!
Κανένας πλέον στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να ακούσει για τους «κηπουρούς» και κάθε είδους τσιράκι που είχε μαζέψει δίπλα του ο Γιώργος Παπανδρέου! «Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση με βασικό υπαίτιο τον Παπακωνσταντίνου» έλεγε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λιντζέρης στο περιθώριο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί. Αγανακτισμένος ο βουλευτής δεν μάσαγε τα λόγια του όπως άλλωστε το έκανε και στο παρελθόν.  

Αλλά δεν είναι μόνο ο βουλευτής του Πειραιά που έχει αυτή την άποψη. Εκατοντάδες στελέχη θέλουν να πάρει την απόφαση ο Βενιζέλος να τον... σουτάρει!

Αλλά αυτά είναι λίγο ως πολύ γνωστά. Το καινούργιο στην ιστορία είναι ότι και η Νέα Δημοκρατία έχει θέμα! Μάλιστα το συζητούν ευρέως στην Συγγρού.

Αφορμή η κοινή παρουσία του κ. Κωστή Χατζηδάκη σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Παπακωνσταντίνου. «Αυτό τον νομιμοποιεί» λένε στην Συγγρού και επιμένουν να μην υπάρξει άλλο παρόμοιο φαινόμενο!!!


ΑρΠα

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις