ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παραιτείται από επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ο Θάνος Τζήμερος!

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2012, 17:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παραιτείται από επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ο Θάνος Τζήμερος!
Facebook Twitter Whatsapp
Την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!», ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος προαναγγέλοντας, ταυτόχρονα, πανελλήνιο συνέδριο το οποίο θα αναδείξει τη νέα ηγεσία.
Την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!», ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος προαναγγέλοντας, ταυτόχρονα, πανελλήνιο συνέδριο το οποίο θα αναδείξει τη νέα ηγεσία. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Focus Web TV, ο κ. Τζήμερος ανακοίνωσε πως τόσο εκείνος όσο και όλα τα μέλη στα όργανα του κόμματος θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ώστε τα μέλη να εκλέξουν νέα ηγεσία, στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012.
 
Ο ίδιος, αφού ξεκαθάρισε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία, τόνισε πως οι πολιτικές θέσεις του κόμματος θα ανακοινώνονται πλέον μόνο με δελτία Τύπου και όχι μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, ο κ. Τζήμερος διευκρίνισε ότι το κόμμα εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα, θα συμμετάσχει εκ νέου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr