ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Φωτιές» ανάβει στη ΔΗΜΑΡ e-mail του Δημήτρη Χατζησωκράτη

Δημοσίευση 21 Μαρτίου 2013, 17:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Φωτιές» ανάβει στη ΔΗΜΑΡ e-mail του Δημήτρη Χατζησωκράτη
Facebook Twitter Whatsapp
Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί ένα e-mail που έφτασε σε χιλιάδες παραλήπτες, μέλη της ΔΗΜΑΡ και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί ένα e-mail που έφτασε σε χιλιάδες παραλήπτες, μέλη της ΔΗΜΑΡ και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Όπως αναφέρεται στο επίμαχο e-mail πρόκειται για ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη προς μέλη του κόμματος, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Με την επιστολή αυτή, σύμφωνα πάντα με το κείμενο που κυκλοφορεί, ο κ. Χατζησωκράτης ενημερώνει πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.

Εντύπωση προκαλεί- εάν ισχύει η ηλεκτρονική επιστολή, η κίνηση από την πλευρά του κ. Χατζησωκράτη καθώς σε κάθε περίπτωση παραβιάζεται κάθε διαδικασία opengov.

Το thepaper.gr, που δημοσίευσε την είδηση, φέρεται να επικοινώνησε με τον κ. Χατζησωκράτη ο οποίος επιβεβαίωσε το e-mail και υποστήριξε πως πρόκειται για μια απολύτως θεμιτή και δημοκρατική διαδικασία.

Αναλυτικά, το e-mail που ανήρτησε χρήστης στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook είναι η εξής:

«Έλαβα από την ΔΗΜΑΡ το ακόλουθο μήνυμα.

ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας

Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες,

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας.Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας.

Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.
Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

Με σχ (σ.σ. συντροφικούς χαιρετισμούς)

Δ. Χατζησωκράτης 

ΥΓ. Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες , που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr