ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σύζυγος Παπακωνσταντίνου: Προφανώς ήξερε...

Δημοσίευση 28 Ιουλίου 2013, 12:13 / Ανανεώθηκε 28 Ιουλίου 2013, 12:13
Σύζυγος Παπακωνσταντίνου: Προφανώς ήξερε...
Facebook Twitter Whatsapp

Πιστή στην ελληνική δικαιοσύνη δηλώνει η σύζυγος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Γιακολίν Βίνκε.

Πιστή στην ελληνική δικαιοσύνη δηλώνει η σύζυγος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Γιακολίν Βίνκε, η οποία μίλησε στο Εθνος της Κυριακής για τις δικαστικές περιπέτειες του άντρα της, που προέκυψαν από τη λίστα Λαγκάρντ.

Η κ. Βίνκε αναφέρεται σε "αδικία και σκοπιμότητες" του πολιτικού συστήματος εις βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος "πληρώνει τα λάθη άλλων".

Και συμπληρώνει: «Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός Οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα. Εχω ζήσει όλη την ιστορία από κοντά. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι την παραπομπή ήταν τόσο ξεκάθαρα πολιτική δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής. Από εκεί και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια πλέον η υπόθεση».

Η κ. Βίνκε συμπληρώνει ότι ο πρώην υπουργός "είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά. Είναι κλεισμένος στο σπίτι και η μοναδική του ενασχόληση είναι κάποιες επαφές στο εξωτερικό με εταιρείες που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση στην Ελλάδα".

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις