ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: «Κυρία Δούρου είστε ο αντι-Λαζαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2013, 14:15 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2013, 14:19
Νίκος Ανδρουλάκης: «Κυρία Δούρου είστε ο αντι-Λαζαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ»
Facebook Twitter Whatsapp

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, να επισημαίνει ότι «ενώ το ΠΑΣΟΚ ζητάει συνεννόηση όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου για το θέμα της Χρυσής Αυγής, η κυρία Δούρου παίρνει τη σκυτάλη από το Χρύσανθο Λαζαρίδη και θέτει εκτός συνταγματικού τόξου το ΠΑΣΟΚ».

Η κυρία Δούρου ανέφερε ότι «οι Έλληνες επαναλαμβάνω να αντικαταστήσουν την ελληνική σημαία με τη ναζιστική σβάστικα, έρχεται ο Σαμαράς, ο κ. Πρωθυπουργός και μας λέει ότι "δεν έχουμε χροίαν αυτής της συνάντησης". Λέω λοιπόν δεν μπορεί την ίδια στιγμή να παίζεις με τη θεωρία των δύο άκρων, δεν μπορείς κ. Ανδρουλάκη να λες για το συνταγματικό τόξο και η θεωρία του συνταγματικού τόξου δυστυχώς έχει την ίδια ψυχοπαθολογία με τη θεωρία των δύο άκρων. Διότι ποιος είναι εντός του συνταγματικού τόξου; Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είναι που τα τελευταία τρία χρόνια έχουν κάνει το Ελληνικό Σύνταγμα κουρέλι; Ποια κριτήρια βάζουνε;».

Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε με τη σειρά του: «Εάν θεωρείτε κυρία Δούρου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου,  συγνώμη, αλλά οι απόψεις σας είναι το ίδιο επικίνδυνες με αυτές του κ. Λαζαρίδη. Εάν πιστεύετε κάτι τέτοιο, είστε ο αντιλαζαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr