ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αιτία «πολέμου» για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Δημοσίευση 1 Μαρτίου 2014, 09:01 / Ανανεώθηκε 28 Φεβρουαρίου 2014, 20:34
Facebook Twitter Whatsapp

Κόντρες, αντιπαραθέσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις φαίνεται πως δημιουργεί η Χρυσή Αυγή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες είναι... συνεχιζόμενες.

Κόντρες, αντιπαραθέσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις φαίνεται πως δημιουργεί η Χρυσή Αυγή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες είναι... συνεχιζόμενες.

Και μετά τις δηλώσεις του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση στην ολομέλεια την περασμένη Πέμπτη, οι αντιπαραθέσεις είχαν και δεύτερο γύρο, αυτή τη φορά χτες στην επιτροπή της Βουλής που συζητούσε το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό κώδικα.

«Έχουν διάθεση πύργου Βαβέλ για το μεταναστευτικό. Δεν έχουμε καταλάβει τι είναι αυτό που ζητούν. Κατ' επιλογήν είναι η πολιτική τους, γιατί θέλουν τους μετανάστες παράνομους για να τους μετακινούν» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας στρέφοντας τα βέλη του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε: 

«Κάνουν εμπόριο ελπίδας και ευαισθησίας. Είναι υποκριτές και ο ελληνικός λαός τους έχει καταλάβει. Είναι οι συνομιλητές της Χρυσής Αυγής γιατί είδαν ότι η Ελλάδα γίνεται ένα ευνομούμενο κράτος. Είναι επιλεκτικά ευαίσθητοι. Είστε το κόμμα που πουλά ψέματα, ελπίδες και ευαισθησία. Είστε διακινητές της ελπίδας. Θέλετε παράνομους και ευτελισμένους μετανάστες αλλά αυτό η Πολιτεία δεν το επιτρέπει. Εμείς θέλουμε τη Χρυσή Αυγή απέναντι στον νόμο. Αυτοί δεν την θέλουν. Τι λογική είναι αυτή; Θα έρθει η άρση ασυλίας και εκεί να τοποθετείτε αν είναι εγκληματική οργάνωση. Κάποιοι συνάδελφοί σας είπαν δεν θα την ψηφίσουν. Θα απολογηθούν όμως στον ελληνικό λαό».

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, απαντώντας στις αιτιάσεις του κ. Ρήγα επεσήμανε ότι «οι αναφορές του δεν έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη. Δεν είπα περί δικαιοσύνης. Είπα ότι από πολιτικούς κύκλους και από δημοσιολογούντες διαφόρων αποχρώσεων παίζεται το συγκεκριμένο σενάριο εδώ και καιρό. Θέλουνε την πολιτική πελατεία της Χρυσής Αυγής ορισμένοι, χωρίς τη Χρυσή Αυγή».

ΠΑΝ.ΒΕΛ.