ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μάριος Στρόφαλης... ο «άγνωστος» υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Δημοσίευση 1 Μαρτίου 2014, 08:21 / Ανανεώθηκε 1 Μαρτίου 2014, 09:12
Μάριος Στρόφαλης... ο «άγνωστος» υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
Facebook Twitter Whatsapp

Οι περισσότεροι το αγνοούν αλλά εκτός από τα «γνωστά» ονόματα των υποψηφίων υπάρχει και άλλος ένας υποψήφιος.

Οι περισσότεροι το αγνοούν αλλά εκτός από τα «γνωστά» ονόματα των υποψηφίων υπάρχει και άλλος ένας υποψήφιος. Ο Μάριος Στρόφαλης κατεβαίνει υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα». 

Για εκείνους που αναρωτιούνται, ο Μάριος Στρόφαλης είναι 45 χρονών και σπούδασε μουσική και βιολογία.Μετά τη μετεκπαίδευση στο Παρίσι επέστρεψε στην Αθήνα και εργάζεται ως συνθέτης κινηματογράφου, θεάτρου, τηλεόρασης και ως μουσικός. 

Ο κος Στρόφαλης είναι δημιουργός μεταξύ άλλων και το προγράμματος του δήμου «μικρό Παρίσι των Αθηνών» που γίνεται πέριξ της πλατείας Βάθη εκεί που οι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα. Η επιτυχία του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι τέτοια που φέτος θα συμμετάσχει και το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV5. 

O κος Στρόφαλης δίνει βαρύτητα στον πολιτισμό και έχει συγκεκριμένες προτάσεις ,πως μέσω του πολιτισμού μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας , να ανέβει ο τζίρος στην Αθήνα και να τονωθεί το τουριστικό προϊόν.Επίσης, είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις.

Ο.Α.