ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άλλο Μητσοτάκης άλλο Δένδιας για το ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2014, 13:40 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2014, 18:17
Άλλο Μητσοτάκης άλλο Δένδιας για το ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp

Μπορεί σήμερα ο Νίκος Δένδιας να ανακοινώθηκε επίσημα ότι αναλαμβάνει νέος υπουργός Έθνικής Άμυνας, ωστόσο αξιοσημείωτη ήταν χθεσινή αντιμετώπισή του από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν εμφανίστηκε σε Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ). 

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Μπορεί σήμερα ο Νίκος Δένδιας να ανακοινώθηκε επίσημα ότι αναλαμβάνει νέος υπουργός Έθνικής Άμυνας, ωστόσο αξιοσημείωτη ήταν χθεσινή αντιμετώπισή του από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν εμφανίστηκε σε Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) του κόμματος. 

Ο Νίκος Δένδιας ανήκει στην κατηγορία των ...αποδεκτών γαλάζιων υπουργών για το ΠΑΣΟΚ και την κοινοβουλευτική του ομάδα. Δεν εντάσσεται στην κατηγορία  υπουργών της ΝΔ, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Βρούτσης που βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο της Χαριλάου Τρικούπη. Όπως άλλωστε βρισκόταν μονίμως στο παρελθόν και ο Κωστής Χατζηδάκης. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Δένδιας πήγε στην ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή για να ενημερώσει τους βουλευτές του κόμματος για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια και τις ρυθμίσεις που δρομολογούνται. 

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον υποδέχτηκαν αρκετά θερμά και δεν τον στρίμωξαν σε σημείο που να μετανιώσει για την απόφασή του να κάνει την σχετική ενημέρωση κατόπιν αιτήματος του Χρήστου Πρωτόπαπα και του Παναγιώτη Ρήγα. 

Πάντως, για τους συνεπείς δανειολήπτες (στεγαστικών και καταναλωτικών) είπε ότι έχει στείλει αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να εγκριθεί η επιδότηση του επιτοκίου για αυτήν την κατηγορία, ωστόσο δεν βλέπει η λύση να έρχεται πριν από την παρέλευση εξαμήνου. 

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τον κ. Δένδια ρύθμιση των χρεών, δανείων που έχουν πάρει αγρότες όπως και επίσπευση των διαδικασιών για την ρύθμιση των κόκκινων στεγαστικών δανείων. 

Μένει τώρα να δούμε την αντιμετώπιση που θα έχει και ο νέος υπουργός Κώστας Σκρέκας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr