ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πολυτελή ΙΧ της Βουλής «χρεωμένα» σε πρώην βουλευτές

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2014, 15:32 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2014, 15:32
Πολυτελή ΙΧ της Βουλής «χρεωμένα» σε πρώην βουλευτές
Facebook Twitter Whatsapp

Μία εξόχως περίεργη απόφαση της Βουλής αναρτήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Διαφάνεια.

Μία εξόχως περίεργη απόφαση της Βουλής αναρτήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Διαφάνεια.

Η απόφαση που αφορούσε την επιμήκυνση των συμβάσεων πέντε πολυτελών αυτοκινήτων για τέσσερις έως έξι μήνες, υπό κανονικές συνθήκες δεν θα αποτελούσε είδηση, ωστόσο σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», κινήθηκαν υποψίες εξαιτίας του γεγονότος ότι τα οχήματα αυτά είναι «χρεωμένα» σε πρώην βουλευτές.

Το ερώτημα που γεννήθηκε είναι εάν οι βουλευτές στους οποίος χρεώθηκαν  τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να κάνουν χρήση τους. Πρόκειται για τους πρώην βουλευτές της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου και Κ. Παπασιώζου και τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέμυ Ζούνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Α. Τριανταφυλλόπουλο.

Όπως σημειώνει το Έθνος, ορισμένοι από τους βουλευτές αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις υποψίες, διαβεβαιώνοντας πως έχουν παραδώσει τα οχήματα από το 2012, μετά τις βουλευτικές εκλογές. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αρμόδια υπηρεσία του Σώματος και ο υπογράφων τις αποφάσεις κ. Θ. Παπαϊωάννου, ο οποίος απέδωσε την αναγραφή των ονομάτων τους στις συμβάσεις σε εκ παραδρομής λάθος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Έθνος, η Βουλή δεν απάντησε σαφώς αποφεύγοντας να αναφέρει ονομαστικά σε ποιους είναι χρεωμένα τα οχήματα, σημειώνοντας πως «είναι χρεωμένα ως υπηρεσιακά οχήματα της Βουλής και ειδικότερα σε αυτούς που δικαιούνται να έχουν υπηρεσιακό όχημα»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr