ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σαφέστατος ο υπουργός

Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2014, 21:03 / Ανανεώθηκε 10 Νοεμβρίου 2014, 21:03
Σαφέστατος ο υπουργός
Facebook Twitter Whatsapp

Σαφέστατος και ακριβής. Αυτοί οι δύο χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να περιγράψουν τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συμμετείχε στη σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαφέστατος και ακριβής. Αυτοί οι δύο χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να περιγράψουν τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συμμετείχε στη σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στα πιεστικά ερωτήματα των δημοσιογράφων για την επιστροφή της τρόικας, ο κ. Χαρδούβελης προσπάθησε να «ντριμπλάρει» με απαντήσεις του τύπου «θα έρθει σύντομα», ωστόσο εκεί που έδωσε ρέστα ο υπουργός Οικονομικών ήταν όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών όπου αντί να ξεκαθαρίσει, συγκρότησε περισσότερο τα πράγματα:

«Είναι δύο πλευρές. Η κάθε πλευρά έχει τις δικές της απόψεις. Νομίζω ότι συγκλίνουμε και ότι θα έχουμε λύσει τα περισσότερα προβλήματα όταν έρθουν για να κλείσει…».

Ο υπουργός Οικονομικών τους τελευταίους μήνες εμπλέκεται σε καθημερινές διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών και έχει πλήρη εικόνα σχετικά με το εάν είμαστε κοντά ή όχι σε συμφωνία.

Και αντί να τοποθετηθεί με σαφήνεια ώστε να μάθουν οι πολίτες τελικά τι ακριβώς συμβαίνει, απλώς... «νομίζει».

ΠΑΝ.ΒΕΛ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr