ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η απρόοπτη επίσκεψη Τσίπρα σε νοσοκομείο της Πάτρας

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2015, 11:07 / Ανανεώθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2015, 11:24
Η απρόοπτη επίσκεψη Τσίπρα σε νοσοκομείο της Πάτρας
Facebook Twitter Whatsapp

Μια απρόβλεπτη παράμετρο είχε χθες η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, καθώς ένας από τους αστυνομικούς της συνοδείας του έπεσε από τη μηχανή του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου και τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ.

Μια απρόβλεπτη παράμετρο είχε χθες η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, καθώς ένας από τους αστυνομικούς της συνοδείας του έπεσε από τη μηχανή του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου και τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, ο οποίος συνόδευε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που έφευγε από την Πάτρα, έπεσε από την μηχανή που οδηγούσε στην οδό Κανελλοπούλου και τραυματίστηκε.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας που ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν, ζήτησε να τον επισκεφθεί. 

Φθάνοντας στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού και στην συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί, ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι και τα ξημερώματα βγήκε από το νοσοκομείο.