ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το «μήνυμα» της Φ. Γεννηματά για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Δημοσίευση 23 Ιουνίου 2017, 13:29 / Ανανεώθηκε 23 Ιουνίου 2017, 13:49
Το «μήνυμα» της Φ. Γεννηματά για τον Ανδρέα Παπανδρέου
Facebook Twitter Whatsapp

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά έκανε το παρακάτω σχόλιο για την επέτειο θανάτου 

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά έκανε το παρακάτω σχόλιο για την επέτειο θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Η κ. Γεννηματά μάλιστα ανέβασε το μήνυμά της και στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter ώστε όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι να λάβουν το μήνυμα. 

Έγραψε λοιπόν: «Οραματιστής, ριζοσπάστης, μεταρρυθμιστής μα πάνω απ΄όλα ένας αυθεντικός λαϊκός ηγέτης με εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές διαμέτρημα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, παρέδωσε μια ενωμένη Ελλάδα, μια εθνικά υπερήφανη χώρα και μια μεγάλη Παράταξη με αυτοδύναμη πορεία και αυτόνομο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ιστορικό αποτύπωμα, ζωντανό στις μνήμες του λαού που δεν αλλοιώνεται, δεν παραχαράσσεται, δεν υποκλέπτεται.
Η δική μας ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των ιδεών του, των αξιών του και της παρακαταθήκης του, είναι μια διαρκής εγερτήρια, δημιουργική πρόκληση. Για την ενότητα, τη συνέχεια και την προοπτική της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
«Αν όχι εμείς ποιοι;
Αν όχι τώρα, πότε
;».