ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν ο δήμαρχος βάζει ένα «χεράκι» για να μαζευτούν τα σκουπίδια όλα γίνονται καλύτερα

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2017, 16:49 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2017, 16:49
Όταν ο δήμαρχος βάζει ένα «χεράκι» για να μαζευτούν τα σκουπίδια όλα γίνονται καλύτερα
Facebook Twitter Whatsapp

Είναι νέος γεμάτος ζωντάνια και δεν φοβάται να "τσαλακώσει" την δημόσια εικόνα του. Άλλωστε οι δημότες αναζητούν από τα πολιτικά πρόσωπα να τους λύνουν τα προβλήματά τους. Από αυτό μέχρι να τους μαζεύουν και τα σκουπίδια είναι βέβαια μεγάλος ο δρόμος.

Είναι νέος, γεμάτος ζωντάνια και δεν φοβάται να "τσαλακώσει" την δημόσια εικόνα του. Άλλωστε οι δημότες αναζητούν από τα πολιτικά πρόσωπα να τους λύνουν τα προβλήματά τους. Από αυτό μέχρι να τους μαζεύουν ακόμα  και τα σκουπίδια είναι βέβαια μεγάλος... ο "δρόμος".

Όμως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά από 11 μέρες απεργίας στον τομέα της καθαριότητας, και όταν οι περιοχές είναι τίγκα στο σκουπίδι η βοήθεια του δημάρχου είναι πάντα πολύτιμη.

Στις φωτογραφίες ο κύριος με την μπορντό μπλούζα είναι ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου όπου βοηθάει υπαλλήλους της καθαριότητας να αδειάσουν τους γεμάτους κάδους.

Επικοινωνιακό θα πούμε κάποιοι... ας το κάνουν λοιπόν και οι ίδιοι. Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Και εμείς κρινόμαστε καθημερινά από όλους εσάς για ότι σας παρουσιάζουμε. Εμείς σας δείχνουμε τις φωτογραφίες και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Σ.Μ