ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γεμάτη ορθογραφικά λάθη η σελίδα του υπουργείου Παιδείας για τα μηχανογραφικά!

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2017, 18:03 / Ανανεώθηκε 5 Ιουλίου 2017, 18:42
Γεμάτη ορθογραφικά λάθη η σελίδα του υπουργείου Παιδείας για τα μηχανογραφικά!
Facebook Twitter Whatsapp

Γεμάτη λάθη που έβγαζαν μάτι ήταν η σελίδα του μηχανογραφικού στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεμάτη λάθη που έβγαζαν μάτι ήταν η σελίδα του μηχανογραφικού στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σύμφωνα με το star.gr, η ανακοίνωση είναι σε παρελθοντικό χρόνο, καθώς το ενημερωτικό δελτίο για το μηχανογραφικό που πρέπει να συμπληρώσουν οι φετινοί συμμετέχοντες των Πανελλαδικών, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου πριν από λίγες μέρες, αλλά σήμερα το σύστημα παρέμεινε κλειστό για λόγους συντήρησης, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται πια.

Το esos.gr όμως πρόλαβε και «έσωσε» το στιγμιότυπο, επισημαίνοντας και διορθώνοντας τα λάθη που υπήρχαν μέσα στο κείμενο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ

Από την Τετάρτη 21-06-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε (σ.σ. είναι ορθότερο με 2 λλ διότι δηλώνει τη διάρκεια – είναι πάντως θέμα επιλογής – πώς το εννοεί- αυτός που γράφει) ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη  (σ.σ. στο στη (ν)είναι απαραίτητο το τελικό –ν-) παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε, (σ.σ.είναι αναγκαίο το κόμμα)  για όσους δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να εκδώσετε κωδικό.

Στον παρόν  (σ.σ. παρόντα-) ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, βάσεις και στατιστικά προτιμήσεων (σ.σ. του- αναγκαίο το άρθρο)  προηγούμενου έτους, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων (σ.σ. τρέχον) χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε (σ.σ. αναμένεται)  να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, (σ.σ. το κόμμα είναι λανθασμένο, πρέπει να φύγει)  στις 6 Ιουλίου 2017.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, (σ.σ. το κόμμα είναι λανθασμένο, πρέπει να φύγει) αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου  και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο (σ.σ. στον) σχετικό σύνδεσμο.