ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αρβανίτης: Η αντισυγκέντρωση στην Κατερίνη μού θύμισε τον Γκοτζαμάνη

Δημοσίευση 15 Απριλίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2019, 12:59
Facebook Twitter Whatsapp

«Θεωρώ ότι θα έχει κέρδος ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις αποδοκιμασίες σε βάρος του στην Κατερίνη το Σάββατο αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Μιλώντα στον ΘΕΜΑ 104,6, αφού αρχικά είπε ότι «δεν έγινε κάτι φοβερό» επιμένοντας στον ισχυρισμό του ότι «ήταν 15-20 άτομα με επικεφαλής πρώην υποψηφίους της Χρυσής Αυγής» στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν χαρακτήρισε «φασίστες» τους διαμαρτυρόμενους γιατί «όταν ο Χρυσαυγίτης είναι Χρυσαυγίτης, αυτό είναι δεν μπορείς να τον πεις κάτι άλλο».

«Η αντισυγκέντρωση μου θυμίζει τον Γκοτζαμάνη» συνέχισε ο Κώστας Αρβανίτης προσθέτοντας ότι «πάντα το έλεγα, όταν ένα πολιτικό κόμμα κάνει συγκέντρωση μια αντισυγκέντρωση θυμίζει λογική άλλων εποχών».

Κατά την εκτίμησή του, επίσης, η Συμφωνία των Πρεσπών θα έχει «θετικό πρόσημο και κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ» γιατί «είναι προς όφελος του λαού η συμφωνία».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε, τέλος, για τη φωτογραφία του συνυποψηφίου του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και απάντησε ότι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά. Καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή».