ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Ψωμιάδης, ο Φλωρινιώτης και η… δεσποινίς Νοτοπούλου

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 3 Μαΐου 2019, 17:10
Ο Ψωμιάδης, ο Φλωρινιώτης και η… δεσποινίς Νοτοπούλου
Facebook Twitter Whatsapp

«Κανένα πρόβλημα δεν έλυσε ο Μπουτάρης. Έλυσε μόνο το Μακεδονικό. Εγώ είμαι απέναντι στους εθνικούς προδότες».

Πεπεισμένος ότι θα βρεθεί στο δεύτερο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο ψηφοδέλτιο του οποίου φιγουράρει και το όνομα του τραγουδιστή και σόουμαν Γιάννη Φλωρινιώτη.

Όπως αποκάλυψε ο «Ζορό» της Θεσσαλονίκης, ο κ. Φλωρινιώτης και αυτός τον αποδέχθηκε με χαρά.  «Ο κ. Φλωρινιώτης μου ζήτησε να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό μου και το δέχθηκα» είπε στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ψωμιάδης δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις. ««Είμαι ήδη στο δεύτερο γύρο . Την καλύτερη δημοσκόπηση την κάνω εγώ με το μηχανάκι».

Ερωτώμενος αν τον πήραν τηλέφωνο από τη ΝΔ, απάντησε: «Η ΝΔ έχει να σηκώσει τηλέφωνο εδώ κι έξι χρόνια, από το 2012». Άφησε μάλιστα τις αιχμές του για τον υποψήφιο της ΝΔ, κ. Ταχιάο. «Ο κ.Ταχιάιος το 2010 ψήφισε τον κ. Μπουτάρη. Η ιδεολογία είναι ιδεολογία. Αυτό ξέρω εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Επιτέθηκε και στον νυν δήμαρχο, σημειώνοντας πως: «Κανένα πρόβλημα δεν έλυσε ο Μπουτάρης. Έλυσε μόνο το Μακεδονικό. Εγώ είμαι απέναντι στους εθνικούς προδότες».

 Επίσης εξήγησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του τον καταλληλότερο για δήμαρχο Θεσσαλονίκης. «Ξέρω τα προβλήματα, είμαι 17 χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Το 53% που έπαιρνα, δεν είναι τυχαίο. Αντίπαλός μου δεν είναι κανείς, ούτε η δεσποινίδα Νοτοπούλου, που είναι πολύ πίσω. Αντίπαλός μου είναι μόνο τα προβλήματα».