ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αρβανίτης: «Δεν είναι φοβερό, θα την ξαναβάψουμε την Βουλή- Δεν μ' αρέσει να είναι τα δημόσια κτίρια αστυνομοκρατούμενα»

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 22 Μαΐου 2019, 18:40
Αρβανίτης: «Δεν είναι φοβερό, θα την ξαναβάψουμε την Βουλή- Δεν μ' αρέσει να είναι τα δημόσια κτίρια αστυνομοκρατούμενα»
Facebook Twitter Whatsapp

Η άποψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή με μπογιές.

Στην εκπομπή του Μάκη Κουρή, «Επί του πιεστηρίου» βρέθηκε ο Κώστας Αρβανίτης όπου αναφέρθηκε εκτενώς στην χτεσινή ενέργεια του Ρουβίκωνα να πετάξουν μπογιές στη Βουλή.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε ότι παρακολουθεί και σέβεται τις απόψεις του Ρουβίκωνα, αλλά δεν συμφωνεί μαζί του. Στην παρατήρηση του Μάκη Κουρή ότι «έφτασαν όμως σε τέτοιο σημείο», ο Κώστας Αρβανίτης αποκρίθηκε «εντάξει, θα το ξαναβάψουμε το κτίριο». «Δεν είναι τόσο απλό» του απαντάει ο οικοδεσπότης της εκπομπής. «Ε, δεν είναι φοβερό» ανταπαντά ο Κώστας Αρβανίτης.

«Εμένα δεν μου αρέσει η Βουλή και τα κτίρια μας να είναι γεμάτα από αστυνομικούς, δεν είμαι σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή, δεν μπορώ να είναι σαν την Καμπούλ. Θέλω να είναι τα κτίρια μου ανοιχτά. Αν περάσουν πολίτες και ρίξουν δέκα μπογιές μπορεί να συμβεί και αυτό. Ή θα έχουμε το νόμος και τάξη του Σαμαρά, το έχουμε ζήσει και αυτό, το οποίο ούτε μου άρεσε και ήμουν και απέναντι».

Κάποιος θα μπορούσε να συμπεράνει από την τοποθέτηση του κ. Αρβανίτη, έτσι όπως το έθεσε, ότι είναι και αντίθετος με τις κλούβες των ΜΑΤ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η παρέμβαση του Κώστα Αρβανίτη στο 47ο και στο 52ο λεπτό της εκπομπής: