ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μαθήματα μόδας από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο! (Βίντεο)

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουνίου 2019, 13:49
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα σχόλιο από την δημοσιογράφο για το κοστούμι του, ήταν αρκετό για να εξηγήσει την φιλοσοφία του τόσο για το δικό του dress code όσο και γενικότερα περί μοδός!

Μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να είναι υπουργός Οικονομικών και να διαχειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ωστόσο κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στην Ελλη Στάη και τον τηλεοπτικό σταθμό Open, αποκάλυψε και τις γνώσεις του στη μόδα!

Ένα σχόλιο από την δημοσιογράφο για το κοστούμι του, ήταν αρκετό για να εξηγήσει την φιλοσοφία του τόσο για το δικό του dress code όσο και γενικότερα περί μοδός!

«Έχω ένα dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες στη μόδα. Είναι οι άνθρωποι που είναι πάντα εντός της μόδας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι πάντα εντός της μόδας και είναι πάντα από πίσω και άρα δεν είναι ποτέ στη μόδα. Και είναι η τρίτη κατηγορία που είμαι εγώ, που φοράω πάντα τα ίδια πράγματα και, σαν το ρολόι που δύο φορές δείχνει πάντα τη σωστή ώρα, πότε είμαι στη μόδα, πότε δεν είμαι» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εντυπωσιάζοντας την Έλλη Στάη με την ανάλυσή του.

«Κανείς δεν θα πίστευε ότι έχετε μια τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση για τη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό σήμερα», σχολίασε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Πάντως όταν η κα Στάη τον ρώτησε αν του αρέσουν μόνο οι ξανθές, αναφερόμενη προφανώς στην γνωστή ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον για την οποία ο κ. Τσακαλώτος έχει εκφράσει κατά το παρελθόν τον θαυμασμό του, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

Α.Κ.