ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιο κόμμα δεν πήρε ούτε μια ψήφο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 8 Ιουλίου 2019, 18:12
Ποιο κόμμα δεν πήρε ούτε μια ψήφο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου
Facebook Twitter Whatsapp

Ο πρόεδρος του συγκεκριμένου κόμματος είχε αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, δήλωσε τους τρεις υποψήφιους στον Άρειο Πάγο, αλλά δεν είχε να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνταν για να εκδώσει ψηφοδέλτια

Ένα από τα παράδοξα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ότι υπάρχει ένα κόμμα που δεν έλαβε ούτε μια επίσημη ψήφο στην επίσημη καταμέτρηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το κόμμα αυτό είναι οι Έλληνες Οικολόγοι του Δημοσθένη Βεργή και όπως θα δέιτε στη παρακάτω φωτογραφία ούτε... ο ίδιος φαίνεται να ψήφισε το κόμμα του.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο κ. Βέργης στα Νέα, ο λόγος που το κόμμα του δεν πήρε ούτε μία ψήφο είναι επειδή τα ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου κόμματος δεν υπήρχαν καν στα εκλογικά τμήματα. Ο Δ. Βεργής είχε αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, δήλωσε τους τρεις υποψήφιους στον Άρειο Πάγο, αλλά δεν είχε να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνταν για να εκδώσει ψηφοδέλτια.

«Λόγω οικονομικών δυσχερειών στείλαμε στο υπουργείο Εσωτερικών έγγραφο που έλεγε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις εκλογές και δεν θα τυπώσουμε ψηφοδέλτια. Το κόστος ήταν 50.000 ευρώ και δεν τα είχα. Εγώ, δεν πήρα καμία επιχορήγηση. Ζητήσαμε να γίνει κοινοποίηση στα εκλογικά τμήματα, αλλά προφανώς δεν έγινε», διευκρινίζει ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων.

Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών τον συμπεριέλαβε στα αποτελέσματα, καθώς είχε δηλώσει την υποψηφιότητά του, αλλά τελικά δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr