ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Σκανδαλίδης «βλέπει» Γεννηματά για ΠτΔ και σκορπά ταραχή

Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 18 Οκτωβρίου 2019, 19:56
Ο Σκανδαλίδης «βλέπει» Γεννηματά για ΠτΔ και σκορπά ταραχή
Facebook Twitter Whatsapp

Αμεση παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου

Το τελυταίο πράγμα που θα ήθελε το ΚΙΝΑΛ αυτή την περίοδο είναι να ανοίξει συζήτηση για την ηγεσία του. Γι' αυτό το λόγο μία δήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη, στο ΣΚΑΪ, προξένησε ταραχή τον επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος.

Μιλώντας στο κανάλι βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ερωτηθείς για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, επανέλαβε την άποψη του κόμματος, ότι καλό θα είναι το πρόσωπο που θα επιλεγεί να εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου και, όπως είπε, υπάρχουν τέτοια πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Θύμισε μάλιστα την «κατάκτηση» της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας να μην βγαίνει με 151-152 ψήφους ο ύπατος πολιτειακός παράγοντας, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να προτείνει τον Κ. Στεφανόπουλο, ο Κ. Καραμανλής τον Κ. Παπούλια και ο Αλ. Τσίπρας τον Πρ. Παυλόπουλο.

Ερωτηθείς και η Φώφη Γεννηματά θα μπορούσε να είναι μέσα σε αυτά τα πρόσωπα κοινής αποδοχής απάντησε. «Εκ των πραγμάτων. Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να πω, ούτε η πρόεδρος του Κινήματος έχει μιλήσει με κανέναν γι' αυτό, ούτε θέλω να μιλώ εκ μέρους της για προσωπικά θέματα. Αλλά αν θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι, προφανώς».

Αμεση ήταν η αντίδραση του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση. Η Φώφη Γεννηματά είναι Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος έστειλε και τη σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ.