ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το «καρφί» Γεωργιάδη για τους «φωστήρες» του Παππά

Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 7 Νοεμβρίου 2019, 20:55
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιπαράθεση για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ

Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή ερώτησης για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς, τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν μιλάω για τα καταπληκτικά που εμπνεύστηκαν οι φωστήρες που ξέρουν οικονομικά του τύπου Θάτσερ και Πινοσέτ που έλεγαν ότι θα βγάλουμε 50 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις».

Απαντώντας στο εν λόγω σχόλιο , ο κ. Γεωργιάδης επεφύλαξε ένα «καρφί», κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τις δηλώσεις για τα 50 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις είχαν κάνει πρώην βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που πλέον βρίσκονται στις… τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλώς γνωρίζετε ότι η εκτίμηση των 50 δισ. έγινε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Να κατηγορείτε τόσους συναδέλφους σας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τόσο επαίσχυντο τρόπο; Δεν ξέρετε ότι αυτή την υπογραφή την έχουν ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Χρήστος Σπίρτζης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου; Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής; Άρα για να συνεννοούμαστε: Μόλις κατηγορήσατε τη μισή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ».