ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επίθεση Πολάκη στην Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα – Μαξίμου: «Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα»

Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 27 Νοεμβρίου 2019, 14:39
Επίθεση Πολάκη στην Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα – Μαξίμου: «Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα»
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε την ανάρτηση του πρώην υπουργού

Επίθεση στην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης έκανε και… διάγνωση σχολιάζοντας πως «από τη "μελέτη" του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσικη συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Πολάκη κυβερνητικοί κύκλοι σημείωναν: «Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει  πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους».