ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης στο Μέτσοβο: Τέσσερις ώρες πεζοπορία, σπορ στο χιονοδρομικό και πολιτικό γεύμα στο σαλέ (φώτο)

Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 13 Ιανουαρίου 2020, 16:31
Μητσοτάκης στο Μέτσοβο: Τέσσερις ώρες πεζοπορία, σπορ στο χιονοδρομικό και πολιτικό γεύμα στο σαλέ (φώτο)
Facebook Twitter Whatsapp

Λάτρης της φύσης, δηλώνει πλέον… Μετσοβίτης

Πεζοπορία και σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του σήμερα.

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το epiruspost.gr, πέρασε πολλές ώρες στη φύση, καθώς περπάτησε περίπου τέσσερις ώρες στα βουνά της περιοχής και δήλωσε ενθουσιασμένος από τα μέρη που συνάντησε και όπως είπε θα βρίσκεται στην περιοχή με κάθε ευκαιρία που του δίνεται!

Στη συνέχεια κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού, για ένα καθαρά πολιτικό γεύμα.

Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του Νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε πολλά θέματα τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και της τοπικής επικαιρότητας με τους παριστάμενους πάντως να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε για τα μεγάλα έργα της Ηπείρου που μένουν σε εκκρεμότητα, ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ από το τραπέζι δεν έλειψαν και τα εθνικά θέματα με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας αποφασίσει για τον διάδοχο του Προκόπη Παυλόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.