ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η συνάντηση «Big 4» στο Στοίχημα!

Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιανουαρίου 2020, 11:07
Η συνάντηση «Big 4» στο Στοίχημα!
Facebook Twitter Whatsapp

Για πρώτη φορά στα χρονικά Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη συνάντηση των «Big 4» ή αλλιώς των τεσσάρων μεγάλων ποδοσφαιρικών παραγόντων της χώρας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Θέμα της συνάντησης είναι η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ωστόσο αυτό που τραβά τα βλέμματα όλων είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά στα χρονικά Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.
Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να οδηγήσει την Stoiximan να φτιάξει κουπόνι προσφέροντας αποδόσεις για το ποιος θα φτάσει πρώτος, ποιος θα αποχωρήσει πρώτος αλλά και πόσοι θα κάνουν δηλώσεις στις κάμερες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης!

Ταμείο έκαναν όσοι πόνταραν με απόδοση 4 στην έλευση του Ιβάν Σαββίδη πρώτου στο ραντεβού, αφού ο ίδιος μετέβη στο ξενοδοχείο δυο ώρες πριν!

Τώρα μένει να δούμε ποιος θα αποχωρήσει πρώτος αλλά και πόσοι θα κάνουν δηλώσεις με το under 3.5 πάντως να θεωρείται επικρατέστερο αφού προσφέρει απόδοση 1.50...