ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι είπε ο... Χριστός στον Μητροπολίτη Ηλείας για τον Μητσοτάκη (Βίντεο)

Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 27 Φεβρουαρίου 2020, 11:34
Facebook Twitter Whatsapp

Αναφορικά με τον δρόμο Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα

Στον απόηχο του συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε χθες με συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πετρών – Πύργου στο ύψος του Βουπρασίου Αχαΐας, ο Μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, προέβη σε μία εξομολόγηση: Μίλησε με τον Χριστό, ο οποίος του ζήτησε να στείλει μήνυμα στον Μητσοτάκη!

Στην ομιλία που απηύθυνε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στην περιοχή και είπε ότι προσεύχεται στον Θεό να δώσει μία λύση στο πρόβλημα. «Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: «Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα αμέσως. Το μεταφέρω στον πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρος όλων μας εδώ να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με αίτημα να συνεχιστούν οι εργασίες στον δρόμο Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα όπου συχνά σημειώνονται θανατηφόρα τροχαία.