ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Την προσοχή σας: Η γιαγιά Γιαννούλα δίνει συμβουλές για τον κορωνοϊό (Βίντεο)

Δημοσίευση 26 Μαρτίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2020, 10:56
Facebook Twitter Whatsapp

Να κλειστεί ο κόσμος στα σπίτια του συμβουλεύει η γιαγιά Γιαννούλα αυτούς που έχουν «σκλήκια στον κ@λο τους» και δεν «κάθονται στ' αβγά τους»

Πήρατε βαλίτσες και τρέξατε στο χωριό σας για να γλιτώσετε από τον κορωνοϊό, ή δεν «μένετε σπίτι», αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών; Η γιαγιά Γιαννούλα σας συμβουλεύει «να κάτσετε στ' αβγά σας» και αναρωτιέται: «Τι μωρέ θα σας κάνουμε στα χωριά που έρχεστε;». 

«Συντοπίτες και συντοπίτισσες, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά», ξεκινάει το μήνυμα που στέλνει διαδικτυακά η γιαγιά Γιαννούλα, που δεν... μασάει τα λόγια της:

«Πρώτα ψόφησαν τα ορνίθια, αρρώστησαν, μετά τα γουρούνια, τώρα ήρθε η σειρά μας. Τι βλέπει ο Θεός και τι θα κάνει, μάνα μου. Προσέξτε καλά, ένα σας λέω: κλειστείτε στα σπίτια σας. Το λένε και συνέχεια στην τηλεόραση. Μην πήρατε τ' ανάπλαγα και πλαλάτε τον ανήφορο και τρέχετε στα χωριά. Τι μωρέ θα σας κάνουμε στα χωριά που έρχεστε; Εδώ, γιατρό για μας δεν έχουμε. Μια φορά στις 15 έρχεται για να γράψουμε λίγα φάρμακα. Μην έχετε σκλήκια στον κ@@ο σας και πιλαλάτε από δω κι από κει. Να κάθεστε μέσα. Το λένε και στην τηλεόραση συνέχεια. Γιατί αλλιώς, θα ψοφήσουμε όλοι, να το ξέρετε. Τον λάκκο μας θα γεμίσουμε. Αυτά που σας λέω εγώ τώρα, είναι σοβαρά, δεν είναι αστεία. Προσέξτε, σαν τα κοτόπουλα, πεντε-πέντε, δέκα-δέκ, θ' ανοίγουν έναν λάκκο και θα μας ρίχνουν μέσα. Γι' αυτό, άιντε. Στ' αβγά σας καθίστε. Και να πλένεστε καλά, καλά. Εγώ σας τα είπα, σαν αυτόν στην τηλεόραση που λέει 'νίβω τις απαλάμες μου καλά, καλά' και ο Θεός ό,τι σας φωτίσει, μάνα μου, να κάνετε».