ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σταθερά πρώτος σε δημοτικότητα ο Βασίλης Κικίλιας

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 30 Μαΐου 2020, 23:17
Σταθερά πρώτος σε δημοτικότητα ο Βασίλης Κικίλιας
Facebook Twitter Whatsapp

Οι πολίτες επιβραβεύουν τον Βασίλη Κικίλια. Ο υπουργός Υγείας συνεχίζει το «σερί πρωτιάς» στις δημοσκοπήσεις. Τα ποσοστά δημοτικότητας του Βασίλη Κικίλια είναι στο «ταβάνι».

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας συνεχίζει το «σερί πρωτιάς» στις δημοσκοπήσεις και κατά την επιστροφή στην κανονικότητα. Με ποσοστό 58,5% είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης, στη δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ενώ και στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, τα ποσοστά δημοτικότητας του Βασίλη Κικίλια είναι στο «ταβάνι», υπουργός Υγείας συγκεντρώνει το 84,2% των θετικών γνωμών.

Ο Βασίλης Κικίλιας τους δύσκολους μήνες της πανδημίας λειτούργησε χωρίς επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς αλλά με σοβαρότητα, αντανακλαστικά αλλά και με λογική συναίνεσης και συνεννόησης με την αντιπολίτευση. Απέφυγε την χωρίς λόγο  καθημερινή προβολή -παρόλο που είχε τη δυνατότητα-, αντίθετα επέλεξε τις στοχευμένες παρεμβάσεις για σημαντικές ανακοινώσεις που έδιναν λύσεις, χωρίς να γίνει μαϊντανός όπως άλλοι συνάδελφοι του..

Κι αυτό όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις επιβραβεύτηκε από τους πολίτες.