ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γ. Παπαχρήστος στο «Ραντάρ»: Ο Τσίπρας μια απάντηση σε μένα θα δώσει;

Δημοσίευση 25 Ιουνίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 1 Ιουλίου 2020, 16:42
Γ. Παπαχρήστος στο «Ραντάρ»: Ο Τσίπρας μια απάντηση σε μένα θα δώσει;
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο Μιωνής έχει δεδομένες σχέσεις με το καθεστώς Νετανιάχου. Πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να κάνεις μια τέτοια συζήτηση», σχολίασε για τον Νίκο Παππά ο Γ. Παπαχρήστος

«Ο Τσίπρας μια απάντηση σε μένα θα δώσει;», σχολίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις αποκαλύψεις Μιωνή-Παππά.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, ανέφερε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήθηκε η εξόντωσή του, υπογραμμίζοντας: «Προσπάθησαν να με εξοντώσουν με στημενες κατηγορίες, στημένα στοιχεία, κάτι που παραπέμπει σε καθεστώτα Λατινικής Αμερικής. Σε Κολομβία και Βενεζουέλα γίνοναι αυτά».

«Γιατί έπρεπε να εξοντώνει αυτούς που του ασκούσαν κριτική; Γιατί έπρεπε να σιωπήσουν αυτοί που ασκούσαν κριτική σε ένα καθεστώς που είχε κάνει λάστιχο τους δημοκρατικούς θεσμούς; Να σιωπήσουν; Τι δημορκατία είναι αυτή;», πρόσθεσε.

Όπως είπε, τότε, ο Δημήτρης Παπαγελόπουλος πλησίασε τον πρώην εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου και του είπε: «Έχεις τίποτα για τον δημοσιογράφο Παπαχρήστο;». Ο Αθανασίου είπε «όχι» και όπως επισήμανε ο κ. Παπαχρήστος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του απάντησε: «Δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι;».

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Μιωνή - Παππά, είπε πως «θα έχουμε κι άλλο υλικό το επόμενο διάστημα», ενώ αναφορερόμενος στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Ο Παππάς βιάστηκε να πει ότι δεν έχει πει τίποτα. Και οι πέτρες γνώριζαν ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα. (...) Στο ηχητικό φαίνεται ότι υπάρχει μια οικειότητα που ξεφεύγει της απλής παρέμβασης μιας κυβέρνησης για την προστασία ενός πολίτη της. Ο Μιωνής έχει δεδομένες σχέσεις με το καθεστώς Νετανιάχου. Πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να κάνεις μια τέτοια συζήτηση».