ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Τσακαλώτος, ο Μπογδάνος, το Netflix και η… κουκουβάγια της Αθηνάς

Δημοσίευση 2 Ιουλίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουλίου 2020, 16:09
Ο Τσακαλώτος, ο Μπογδάνος, το Netflix και η… κουκουβάγια της Αθηνάς
Facebook Twitter Whatsapp

Πώς σχολίασε οι πρώην υπουργός Οικονομικών τη δήλωση του Κ. Μπογδάνου ότι «το Netflix είναι το δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο».

Στη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου ότι το «Netflix είναι το δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο», αλλά και στις νομοθετικές παρεμβάσεις για τις πορείες και τα σχολεία αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σε μια ανάρτηση – σχόλιο για την επικαιρότητα των ημερών, ο κ. Τσακαλώτος σημειώνει:

«Παρατηρώντας τα παραληρήματα του κ. Μπογδάνου, και τις νομοθετικές παρεμβάσεις του κ. Χρυσοχοΐδη και της κ. Κεραμέως καταλαβαίνω ότι η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους και όσες βλέπουν Netflix, με όσους και όσες διεκδικούν και διαμαρτύρονται, με όσους και όσες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έτσι είναι όταν υιοθετείς το Θατσερικό "Δεν υπάρχει κοινωνία" έτσι είναι όταν οικοδομείς ένα επιτελικό κράτος αποστειρωμένο από την κοινωνία, έτσι είναι όταν νιώθεις στο απυρόβλητο χάριν της προστασίας που απολαμβάνεις στην τηλεόραση. Για να θυμηθούμε και τον Hegel «Η κουκουβάγια της Αθηνάς ανοίγει τα φτερά της μόνο όταν έρχεται το λυκόφως». Με λίγα λόγια δεν θα αργήσει η κοινωνική κατανόηση αυτών των πραγμάτων».