ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκρουστικό: Ο Ιταλός φαρσέρ «πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2020, 19:38
Αποκρουστικό: Ο Ιταλός φαρσέρ «πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Ντε Μπενεντέτι, είτε έχει τελείως διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ή πάει κάτι πολύ λάθος στο μυαλό του

Για ακόμη μία φορά ο Ιταλός φαρσέρ, Τομάσο ντε Μπενεντέτι ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά -κατά την προσφιλή του τακτική – ο φαρσέρ δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον οποίο ανακοίνωνε την είδηση του «θανάτου» του Αντώνη Σαμαρά στα αγγλικά.

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.

Προφανώς ο λογαριασμός αυτός ήταν ψεύτικος, μιας και ο κ. Σκέρτσος διαθέτει ήδη επίσημο λογαριασμό στο Twitter με διαφορετικό Username από αυτό που χρησιμοποίησε ο ιταλός φαρσέρ για την μακάβρια φάρσα του.

Τελευταίο θύμα του φαρσέρ ήταν ο Πορτογάλος υπουργός ΟικονομικώνΖοάο Λεάο και ένα fake tweet περί θανάτου πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

Το βιογραφικό του φαρσέρ

Σε κάθε περίπτωση ο Ντε Μπενεντέτι, είτε έχει τελείως διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ή πάει κάτι πολύ λάθος στο μυαλό του.

Και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που «πεθαίνει» μέσω ψευδούς λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιον διάσημο. Πριν περίπου έναν χρόνο, ο ίδιος, είχε δημιουργήσει λογαριασμό της πρώην υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά και είχε ανακοινώσει το «θάνατο» του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Άλλα θύματα του εν λόγω «φαρσέρ» ήταν ο Πάπας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Πέδρο Αλμοδοβάρ, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Ράτκο Μλάντιτς.

Μάλιστα, το 2012 μια ψευδής ανάρτηση τον «θάνατο» του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει άνοδο στις τιμές του πετρελαίου.