ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κρατάει τις... αποστάσεις από το υπουργικό συμβούλιο ο Μητσοτάκης

Δημοσίευση 31 Ιουλίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 31 Ιουλίου 2020, 13:32
Κρατάει τις... αποστάσεις από το υπουργικό συμβούλιο ο Μητσοτάκης
Facebook Twitter Whatsapp

«Θα πρέπει και εμείς να δίνουμε το καλό παράδειγμα, όποτε βρισκόμαστε σε συνθήκες συγχρωτισμού και σε εσωτερικούς χώρους να φοράμε τη μάσκα όπως ήδη το κάνουμε στο κοινοβούλιο», είπε στο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Μητσοτάκης.

Από... απόσταση θα συνεχίσει να συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, όπως διεμήνυσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, η πρόθεσή μου ήταν να μην κάνουμε αυτό το Υπουργικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, όμως για λόγους συμβολισμού και λαμβάνοντας υπόψη και τη σημασία που αποδίδουμε στο να τηρούνται απόλυτα τα μέτρα τα οποία μας έχει εισηγηθεί η επιτροπή των επιστημόνων, έκρινα ότι θα κρατήσουμε ακόμα τα Υπουργικά Συμβούλια για το επόμενο διάστημα με αυτή τη μορφή», είπε ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Και βέβαια θα πρέπει και εμείς να δίνουμε το καλό παράδειγμα, όποτε βρισκόμαστε σε συνθήκες συγχρωτισμού και σε εσωτερικούς χώρους να φοράμε τη μάσκα όπως ήδη το κάνουμε στο κοινοβούλιο», είπε με νόημα ο πρωθυπουργός.