ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς για τις διακοπές

Δημοσίευση 31 Ιουλίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 31 Ιουλίου 2020, 13:16
Το αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς για τις διακοπές
Facebook Twitter Whatsapp

Tο φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με την ευχή για καλό καλοκαίρι έκλεισε την εισήγησή του ο Πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ωστόσο ο φετινός Αύγουστος παρόλο που παραδοσιακά είναι ο μήνας διακοπών για τους περισσότερους, θα είναι διαφορετικός για τους υπουργούς σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού οι διακοπές τους θα είναι λίγων ημερών μόνο, «με λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες« όπως τους είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση να πούμε ότι αυτή τη σημαντική επιτυχία την διαδέχεται μία άλλη πρόκληση: Για να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα λεπτό. Εάν λοιπόν για τους περισσότερους συμπολίτες μας η τελευταία μέρα του Ιουλίου είναι η πρώτη μέρα των διακοπών τους, ο Αύγουστος επιφυλάσσει για εμάς λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες» τόνισε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης. 

Και για να μην υπάρχουν τυχόν παρανοήσεις, κλείνοντας την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός, επανέλαβε το μήνυμά του για ολιγοήμερες διακοπές.

«Η ευχή μου -να το τονίσω αυτό- για καλό καλοκαίρι εξακολουθεί να ισχύει. Συνδυάζεται με το κάλεσμα για καλή δουλειά, το οποίο δεν θα το αφήσουμε να το διακόψουν λίγες μέρες διακοπών που πιστεύω ότι όλοι μας δικαιούμαστε μετά από έναν εξαντλητικό πρώτο χρόνο» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.