ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στιγμές χαλάρωσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Χανιά – Κολύμπησε στην αγαπημένη του παραλία (βίντεο)

Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 1 Αυγούστου 2020, 16:38
Στιγμές χαλάρωσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Χανιά – Κολύμπησε στην αγαπημένη του παραλία (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Στα Χανιά βρίσκεται με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τη θάλασσα στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Για… απόδραση στα Χανιά βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που απόλαυσε οικογενειακώς τη θάλασσα στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε χθες, Παρασκευή, στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων με την απογευματινή πτήση. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι, κάτι που, ως γνωστόν, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού της χώρας, ότι πρόκειται να ακολουθήσει τις συνήθειες χρόνων. Να φύγει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο (κατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα από 8 έως και 16 Αυγούστου) μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους αλλά και να κάνει τα μπάνια του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της ιστοσελίδας hania.news: