ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι είπε ο Πέτσας για το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 5 Αυγούστου 2020, 11:28
Τι είπε ο Πέτσας για το διάγγελμα του πρωθυπουργού
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο πρωθυπουργός κρίνει πότε θα τοποθετηθεί δημόσια. Σήμερα υπάρχει αυτή η σύσκεψη, στην οποία φυσικά μπορεί να τοποθετηθεί, υπάρχουν οι προγραμαμτισμένες επισκέψεις του αύριο στη Χάλκη, την Παρασκευή στη Ρόδο, μπορεί να κάνει και μία ad hoc παρέμβαση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ανοιχτό άφησε ο Στέλιος Πέτσας το ενδεχόμενο παρέμβασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να στείλει μήνυμα στον ελληνικό λαό για τον κορωνοϊό, μετά την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα.

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο Mega, απέφυγε να επιβεβαιώσει ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού θα γίνει σήμερα, Τετάρτη.

«Ο πρωθυπουργός κρίνει πότε θα τοποθετηθεί δημόσια. Σήμερα υπάρχει αυτή η σύσκεψη, στην οποία φυσικά μπορεί να τοποθετηθεί, υπάρχουν οι προγραμματισμένες επισκέψεις του αύριο στη Χάλκη, την Παρασκευή στη Ρόδο, μπορεί να κάνει και μία ad hoc παρέμβαση. 'Ολα αυτά εξετάζονται και με την κατάσταση και με τα μηνύματα που θέλει να περάσει», είπε, ενώ όπως τόνισε ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ανακοινώσει νέα μέτρα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις