ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Στουρνάρας "καρφώνει" τον υφυπουργό για...

Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 25 Οκτωβρίου 2020, 10:16
Ο Στουρνάρας "καρφώνει" τον υφυπουργό για...
Facebook Twitter Whatsapp

Μπορεί η κυβέρνηση να δείχνει τον προσήκοντα σεβασμό στον θεσμικό ρόλο του διοικητή της ΤτΕ ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας δεν φαίνεται να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

Θα περίμενε κανείς οτι μετά την ανανέωση της θητείας- απο την Νέα Δημοκρατία- του κ. Στουρνάρα στην θέση του διοικητή της ΤτΕ να δούμε αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών.

Η Κυβέρνηση όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές δείχνει τον προσήκοντα σεβασμό στον θεσμικό ρόλο του διοικητή της ΤτΕ. Ωστόσο, όπως η κυβερνητική πηγή υποστηρίζει, ο κ. Στουρνάρας δεν φαίνεται να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Μάλιστα προσφάτως "κάρφωσε" τον Υφυπουργό Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, Γιώργο Ζαββό κατηγορώντας τον ευθέως για αρνητικές διαρροές, αφορούσες τον κ. Στουρνάρα, στον Τύπο.

Και αυτό γιατί ο κ. Στουρνάρας θεωρεί οτι πράττει τα ορθώς σε όλα τα επίπεδα και γιατί δεν φαίνεται διατεθειμένος να ακούσει και να δεχτεί καλοπροαίρετη κριτική. Και όταν αυτή του ασκείται τότε αντί να προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του- που είναι και πάρα πολλά- ακολουθεί τον πιο εύκολο τρόπο: Ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους.

Μάλιστα ακούγεται οτι τώρα έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον να προωθήσει την κυρία Χριστίνα Παπακωνσταντίνου για την θέση της Υποδιοικητού της ΤτΕ!

Τ.Δ.Χ