ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ομάδα Αλήθειας για τα λεωφορεία και «την υποκρισία Σπίρτζη»

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2020, 16:53
Η Ομάδα Αλήθειας για τα λεωφορεία και «την υποκρισία Σπίρτζη»
Facebook Twitter Whatsapp

«Μιλάμε για τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες της μεταπολίτευσης», σχολιάζει η Ομάδα Αλήθειας ανεβάζοντας παλαιότερες δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη.

Σε μόνιμο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης τείνει να εξελιχθεί η κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μάλιστα εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Η Ομάδα Αλήθειας ανέβασε ένα βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη όταν αυτός ήταν υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επί ΣΥΡΙΖΑ όπου κατήγγειλε ότι γίνονταν δολιοφθορές σε λεωφορεία. «Ως κυβέρνηση - και όχι σε περίοδο πανδημίας - δεν μπορούσαν να επισκευάσουν λεωφορεία γιατί κάποιοι τους έκαναν δολιοφθορά, αλλά τώρα ως αντιπολίτευση ανακάλυψαν πως είναι πολύ εύκολο να επισκευαστούν και η κυβέρνηση δεν το κάνει», σχολιάζουν από την Ομάδα Αλήθειας στο Youtube.

Αναφερόμενος στα μέσα μαζικής μεταφοράς και απαντώντας στις επικρίσεις ότι θα ελήφθησαν μέτρα για την αποσυμφόρησή τους, ο κ. Γεωργιάδης είπε στον Alpha 98,9: «Εχουμε αυξήσει τα λεωφορεία και τα αυξάνουμε κάθε μέρα. Έχουμε βάλει 50% τηλεργασία. Έχουμε αλλάξει το ωράριο πολλών καταστημάτων για να μην συμπίπτουν όλη την ίδια ώρα. (...) Το σύστημα δεν έχει αποτύχει. Βάλτε τώρα στη google και στο youTube και δείτε εικόνες από μετρό στο Παρίσι, το Λονδίνο και το Βερολίνο. Είναι δυνατόν να μην έχεις κάποιου είδους συνωστισμό τις ώρες αιχμής στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Αλλιώς θα τα λέγαμε ΙΧ , όχι μέσα μαζικής μεταφοράς».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις