ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πολυτεχνείο - Έξαλλος Μπογδάνος για πορεία ΚΚΕ: Μαύρη ημέρα στην ιστορία του - Έχει εκτεθεί

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2020, 11:39
Πολυτεχνείο - Έξαλλος Μπογδάνος για πορεία ΚΚΕ: Μαύρη ημέρα στην ιστορία του - Έχει εκτεθεί
Facebook Twitter Whatsapp

Περίπου 200 μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν στην πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις και μάσκες) για τη δημόσια υγεία.

Δυστυχώς, σήμερα είναι μια μαύρη μέρα στην ιστορία του ΚΚΕ, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την πορεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία, παρά την απαγόρευση συναιθροίσεων που έχει επιβληθεί από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

«Είμαστε σε μία μάχη ζωής και θανάτου. Τα όπλα μας είναι συγκεκριμένα. Είναι τα μέτρα. Το ΚΚΕ όχι απλά καταθέτει τα όπλα, αλλά παίρνει και τα όπλα του αντιπάλου που είναι η συγκέντρωση, ο συγχρωτισμός και το σαμποτάζ στη μεγάλη πανεθνική προσπάθεια. Αυτό είναι μια βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά από το ΚΚΕ, η οποία μας θυμίζει δυστυχώς ότι πολλές φορές η εθνική προσπάθεια σε ζητήματα ζωής και θανάτου, το ΚΚΕ ήταν απέναντι», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι μαύρη ημέρα. Θα έλεγα για την ελληνική Αριστερά, αλλά περιμένω να δω αντιδράσεις. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν υπεύθυνες, ζυγισμένες, ανθρώπινες φωνές μέσα στην ελληνική Αριστερά και πιστεύω ότι θα το δούμε σήμερα. Το ΚΚΕ όμως έχει εκτεθεί, με έναν τρόπο, ο οποίος είναι ιστορικός και αμετάκλητος», πρόσθεσε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα περίπου 200 μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν στην πορεία, τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις και μάσκες) για τη δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr