ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η συγγνώμη της «Αυγής» για άστοχο σχόλιο σε θέμα για νέους τάφους στις Σέρρες – Αντίδραση της ΝΔ

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2020, 21:50
Η συγγνώμη της «Αυγής» για άστοχο σχόλιο σε θέμα για νέους τάφους στις Σέρρες – Αντίδραση της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Το σχόλιο της εφημερίδας, που στη συνέχεια αφαιρέθηκε. Πυρά κατά της «Αυγής» από τη Νέα Δημοκρατία.

Ένα άστοχο σχόλιο, που συνόδευσε θέμα το οποίο ανήρτησε η ηλεκτρονική έκδοση της «Αυγής» στο Twitter, προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις σε όσους το αντιλήφθηκαν.

Συγκεκριμένα, την είδηση για τους νέους τάφους που ανοίγουν στις Σέρρες, για να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούν οι θάνατοι λόγω Covid, συμπλήρωνε η ατυχής φράση - με δεδομένες τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα - «Ίσως χρειαστούν κι άλλοι».

Έπειτα από τις αντιδράσεις, αφού πρώτα η εφημερίδα «κατέβασε» το θέμα, και απολογήθηκε λέγοντας, λέγοντας: «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

ΝΔ: Δεν σέβονται ούτε τον πόνο των ανθρώπων μπροστά στον θάνατο

Ανακοίνωση για το θέμα, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας: «Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της».