ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιαννούλης: Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση - Η οργισμένη αντίδραση της ΝΔ

Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 20 Νοεμβρίου 2020, 12:12
Γιαννούλης: Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση - Η οργισμένη αντίδραση της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

Αθλια χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης Χρήστου Γιαννούλη ότι η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους, αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Στη ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

Στο ίδιο κείμενο τονίζεται ότι «αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία»

«Η απομόνωσή τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. 

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε ότι «για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση».

Είχε προηγηθεί χθες μία ανάρτηση της «Αυγής» στο Twitter. Η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση ανάρτησε το λινκ της είδησης «Κορωνοϊός: Ανοιξαν 35 νέους τάφους στις Σέρρες», συνοδεύοντάς το με το σχόλιο «Ισως χρειαστούν και άλλοι...».